Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Β. Κορκίδης στον Καστορίας Σεραφείμ

kor1

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κορκίδης επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Ο κ. Κορκίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Ευάγγελο Πανταζή και τον Αντιπρόεδρο κ. Χρυσούλη Βαϊνά, συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Συνομοσπονδίας και του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς έχοντας ως αντίκτυπο τις αγορές των τοπικών κοινωνιών.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε την αγωνία του για το μέλλον της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και τόνισε στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, καταφεύγοντας στη βοήθεια της Εκκλησίας μας.

Τέλος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του δώρισε ένα επετειακό άλμπουμ με ιστορικές εικόνες του Αγίου Μηνά, πολιούχου της Καστοριάς.

kor2

Εμφανίσεις: 48742
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!