Του Σταυρού σου τον τύπον… (ΦΩΤΟ)

d1

Η μνήμη των Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης εορτάσθηκε στις φερώνυμες ενορίες Πενταλόφου, Δόξας, Ασβεστάδων, Ρηγίου, Βάλτου, Μάνδρας, Νέας Βύσσης, Γαλήνης και Ρούσας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός το πρωί της κυριωνύμου ημέρας ιερούργησε στην πανηγυρίζουσα ενορία της Δόξας και το απόγευμα χοροστάτησε στον μεθέορτο Εσπερινό στην επίσης πανηγυρίζουσα ενορία Νέας Βύσσης.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα αναφέρθηκε στο θαύμα της μεταστροφής του αυτοκράτορος Αγίου Κωνσταντίνου ενώ κατευθύνονταν στη Ρώμη, της φανέρωσης του σημείου του Σταυρού και το «ἐν τοῦτο νίκα» και ευχήθηκε με τη δύναμη του Σταυρού, όπως ο Άγιος Κωνσταντίνος, το έθνος μας να προοδεύει, ο ελληνικός στρατός μας να μεγαλουργεί και ο καθένας μας να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της παρούσης ζωής.

d2

d3

d4

d5

d6

 

Εμφανίσεις: 46475
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!