Λαρίσης Ιγνάτιος: ''Θα στηρίζουμε πάντα το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων'' (ΦΩΤΟ)

lar-ierosol-11

Με την σεπτή κορυφή της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής ομίλου προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης ευθύς αμέσως την Θεία Λειτουργία για την εορτή των Αγίων ενδόξων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, δέχθηκε τους Λαρισαίους προσκυνητές στην αίθουσα θρόνου του Πατριαρχείου, τους καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο για την αγάπη που δείχνει στα Άγια Χώματα και στο παλαίφατο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων.

Ακολούθησε αντιφώνηση του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη της Σιωνίτιδος Εκκλησίας για την υποδοχή που επεφύλαξε σε όλους τους προσκυνητές και τον διαβεβαίωσε ότι πάντα θα στηρίζει το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων τόσο με την παρουσία του στα Άγια Προσκυνήματα, όσο και με την προσευχή του στους τοπικούς μας Αγίους, με προεξάρχοντα τον πολιούχο και προστάτη μας Άγιο Αχίλλιο τον μυροβλήτη και θαυματουργό.

lar-ierosol-1

lar-ierosol-2

lar-ierosol-3

lar-ierosol-4

lar-ierosol-5

lar-ierosol-6

lar-ierosol-7

lar-ierosol-8

lar-ierosol-9

lar-ierosol-10

Εμφανίσεις: 60061
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!