Ο Υπουργός Τουρισμού του Ταταρστάν στον Μητροπολίτη Σύρου (ΦΩΤΟ)

P1060595

Ο Υπουργός Τουρισμού, Νεότητας και Αθλητισμού του Ταταρστὰν κ. Σεργκέι Ιβανόφ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα. Dilbar Sadykova, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Πουσσαίο, τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Σύρου κ. Ιάκ. Αρβανίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου Προσκυνηματικού Τουρισμού κ. Αντώνιο Μαραγκό, επισκέφθηκε απόψε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β' στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, στα πλαίσια ενημερωτικών επισκέψεών του στα νησιά των Κυκλάδων για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων αμοιβαίας ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού μεταξύ των Κυκλάδων και του Καζάν.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' υποδέχθηκε με φιλόφρονες λόγους τον Υπουργό κ. Ιβάνωφ, του προσέφερε εικόνα της Παναγίας της Τήνου και τόνισε ότι ο λαός της Σύρου είναι και πρόθυμος και έτοιμος να δεχθεί τουρίστες από το μακρινό Ταταρστάν, γεγονός που θα συμβάλει στη γνωριμία και την αλλοκατανόηση ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα και πολιτιστική κληρονομιά.

Ο κ. Ιβάνοφ ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β', εκφράζοντας τη συγκίνησή του για τη θερμή υποδοχή και του προσέφερε τοπικά γλυκίσματα του Ταταρστάν.

P1060588

P1060590

P1060601

P1060603

P1060608

P1060612

Εμφανίσεις: 45111
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!