Μηνιαία Σύναξη Εφημερίων στην Ι.Μ. Φθιώτιδος

efimerioi

Η μηνιαία Σύναξη των Εφημερίων πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 11 Ιουνίου για τις Αρχιερατικές Περιφέρειες Λαμίας, Λιανοκλαδίου, Υπάτης, Θερμοπυλών & Ροδίτσης, Στυλίδος και Πελασγίας στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλης Φθιώτιδος.

Κατά τη διάρκεια της Συνάξεως ο Αρχιερατικός Επίτροπος Λαμίας Πρωτοπρ. π. Παναγιώτης Σερέτης ανέγνωσε κείμενο σχετικό με το Άγιον Πνεύμα και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε εκτενώς και θεολογικώς στην Εορτή της Πεντηκοστής και το Τριαδικό δόγμα προτρέποντας τους κληρικούς να κρατήσουν την ακρίβεια των Ιερών Κανόνων, να ενισχύσουν την πνευματική τους ζωή για να ενισχύεται με τον τρόπο αυτό και η δική τους πίστη και η πίστη του λαού και να προσφέρουν ευκαιρίες αγιοπνευματικές στους πιστούς.

Μετά την ομιλία ακολούθησε ευρεία συζήτηση επί των λεχθέντων και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος, ενώ στο δεύτερο μέρος της Συνάξεως έγινε ενημέρωση από τον Σεβασμιώτατο σε διοικητικά θέματα και διενεμήθη έντυπο υλικό.

efimerioi1

Εμφανίσεις: 41180
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!