Ο Μητροπολίτης Κίτρους σε εκδηλώσεις ΑμΕΑ

amea-15

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις παρέστη σε εκδηλώσεις Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα:

Επισκέφθηκε το κτηριακό συγκρότημα του 10ου Δημοτικού Σχολείου, όπου στεγάζεται και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, προκειμένου να παρακολουθήσει την εορτή λήξης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ειδικής αγωγής.

Παρέστησαν, επίσης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Α΄θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Αστέριος Κρίτογλου και πολλοί γονείς των παιδιών.

Τους φιλοξενούμενους και τους γονείς καλωσόρισαν οι Διευθύντριες των Ειδικών Σχολείων Σύλβια Δεληγιαννίδου (δημοτικού) και Λίτσα Ρέκκα (νηπιαγωγείου).

Την ίδια ημέρα κήρυξε την έναρξη του 1ου Περιφερειακού Τουρνουά Μπάσκετ ΑμΕΑ.

Η αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 4 ομάδων: α) Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, β) ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης, γ) Αθλητικού Σωματείου ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας και δ) Αθλητικού Συλλόγου ΑμΕΑ Ν. Κιλκίς.

Η αθλητική συνάντηση φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.

amea-13

amea-14

amea-16

amea-17

Εμφανίσεις: 53995
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!