Δείπνο για τους εθελοντές γιατρούς της Ι.Μ. Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)

DSC 1195

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στον προαύλειο χώρο του Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέθεσε δείπνο για τα ονομαστήριά του στους εθελοντές γιατρούς , οι οποίοι ανιδιοτελώς και θυσιαστικώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο "Υγεία" της Ιεράς Μητροπόλεως. Μεταξύ των συνδαιτυμόνων ήταν και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου πραγματοποιήθηκε απολογισμός του πολυσχιδούς έργου του ιατρείου και αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις για τη διεύρυνση των κοινωνικών υπηρεσιών του .

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους γιατρούς για την υπηρεσία τους και τους προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο μία πετσέτα και ένα βιβλίο εις υπόμνησιν της "εν λεντίω" επιτελούμενης διακονίας τους.

Στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο « ΥΓΕΙΑ» είναι εγγεγραμμένα 257 παιδιά, τα οποία από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί και εμβολιαστεί και 75 ενήλικες.

Επίσης έχουν συγκεντρωθεί 7.600 κουτιά φάρμακα.

DSC 1134

DSC 1140

DSC 1161

DSC 1164

DSC 1183

DSC 1185

Εμφανίσεις: 47503
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!