Κυριακή των Αγίων Πάντων στον Αγ. Νικόλαο Λαρίσης (ΦΩΤΟ)

ag.pantwn2

Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέσθηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 15 Ιουνίου 2014, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δράμας κ. Παύλου και Λαρίσης κ. Ιγνατίου, οι οποίοι στην συνέχεια τέλεσαν το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του ευλογημένου και αειμνήστου δούλου του Θεού Δημητρίου Παπαλέξη, κατά σάρκα πατρός του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Πυργετού, Αρχιμανδρίτου π. Διονυσίου Παπαλέξη.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, καλωσόρισε στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου και προσφώνησε δια θερμών λόγων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος, ενώ στο θεολογικότατο και μεστό νοημάτων πολλών κήρυγμα του ο λόγιος Ιεράρχης της Δράμας, Σεβασμιώτατος κ. Παύλος αναφέρθηκε στην δυνατή ομολογία των Αγίων μας, οι οποίοι έφτασαν μέχρι την θυσία και το μαρτύριο, γεγονός που πρέπει να μην μας αφήνει ιδιαίτερα σήμερα, αδιάφορους αλλά να παρακινούμαστε από τον ζήλο και την διάθεση των Αγίων μας, παλαιών τε και νέων και να δίδουμε καθημερινή την μαρτυρία και την ομολογία του ονόματος του Αγίου Θεού, με την ζωή, την σκέψη και τα έργά μας.

ag.pantwn1

ag.pantwn3

ag.pantwn4

ag.pantwn6

ag.pantwn7

ag.pantwn8

ag.pantwn10

ag.pantwn11

ag.pantwn12

ag.pantwn13

Εμφανίσεις: 38704
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!