Ημέρα αγάπης στην Μητρόπολη Κιλκισίου (ΦΩΤΟ)

kanaro-8

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Ημέρα αγάπης και αλληλεγγύης διοργανώθηκε για άλλη μια χρονιά από την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, σε συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Κιλκίς.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης του Κιλκίς, στην πλατεία Ειρήνης, στήθηκαν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα όπου συγκεντρώθηκαν φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τους αδύναμους συνανθρώπους μας ενώ τα χορευτικά συγκροτήματα της Θρακικής Εστίας, της Μ. Βρύσης, του Επταλόφου και του Ηλιολούστου «ο Προμηθέας» παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης του Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ο οποίος τόνισε ότι με ενέργειες όπως αυτή και τη συμβολή όλων των πιστών μπορούμε να ελαφρύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας με αγάπη, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη, υπογραμμίζοντας ότι το έργο αγάπης της Μητροπόλεως είναι συνεχές και πολύπλευρο.

Την οργανωτική μέριμνα της εκδήλωσης είχε ο Αρχιμ. π. Ιωακείμ Παπαδόπουλος.

Το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ ιερούργησε στον Ιερό Ναό Πέντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων, πολιούχων και προστατών της πόλεως του Κιλκίς, όπου κήρυξε και το θείο λόγο, με την συμμετοχή του Αρχιμ. π. Γαβριήλ Τσολάκη και του πρωτοπρεσβύτερου π. Στέφανου Μουρατίδη.

kanaro-9

 

kanaro-10

kanaro-11

kanaro-14

kanaro-15

kanaro-16

kanaro-17

kanaro-18

kanaro-19

Εμφανίσεις: 34728
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!