Μνήμη των θεοκηρύκων Αποστόλων στην Ι.Μ. Διδυμοτείχου (ΦΩΤΟ)

di6

Την μνήμη των πολύφωτων αστέρων της Εκκλησίας, εκείνων οι οποίοι εφώτισαν με το φως του Ευαγγελίου την οικουμένη, των πανεύφημων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και των λοιπών εκ των 12, εόρτασε η τοπική μας Εκκλησία με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος το Σάββατο 28 Ιουνίου ε.ε. χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κισσαρίου και την Κυριακή 29 Ιουνίου ε.ε. το πρωί ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Ισαακίου.

Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυρ. Γεροντόπουλος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστ. Δημοσχάκης και πλήθος κόσμου.

Το εσπέρας της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αποστόλων Ποιμενικού, τον οποίο παρακολούθησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γεω. Ντόλιος, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Παρ. Πατσουρίδης, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης και ικανό εκκλησίασμα.

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου ε.ε. το πρωί ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αποστόλων Μηλιάς, στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, και εμψύχωσε τους λιγοστούς κατοίκους του χωρίου, που σε πείσμα των περιστάσεων φυλάσσουν σαν ακρίτες τον τόπο μας.

d8

di1

di2

di3

di4

di5

di9

Εμφανίσεις: 37648
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!