Πανήγυρις Ι.Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Γιάννουλης Λάρισας

gian1

Με λαμπρότητα και με την συμμετοχή πολλών ευλαβών προσκυνητών εορτάστηκε η Σύναξη των Αγίων ενδόξων και πανευφήμων Δώδεκα Αποστόλων στον υπό ανέγερση ομώνυμο ιερό ναό τους, στις Εργατικές κατοικίες Γιάννουλης.

Στο κήρυγμά του ο Αρχιμανδρίτης π.Νικόδημος Γαλιάτσος, τόνισε την ανάγκη της επιστροφής μας στην Εκκλησία, όπου είναι η κιβωτός της χάριτος και της σωτηρίας και για την οποία Εκκλησία του Χριστού, αγωνίσθηκαν θυσιαστικά οι άγιοι Απόστολοι, ενισχύοντας στα πρώτα χριστιανικά χρόνια τις ψυχές των ανθρώπων και οδηγώντας τις από τον βυθό της αγνοίας στην γνώση του Θεού!

Η φετινή εορτή των Αγίων Αποστόλων, έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα νέους στην ηλικία, να εκκλησιασθούν στον περιώνυμο ενοριακό Ναό της Γιάννουλης, να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα των Αγίων, να μετάσχουν στην μυστηριακή ζωή και τις πλούσιες λατρευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις της ενορίας, να ενισχυθούν από την διδασκαλία του ιερού άμβωνος και να γίνουν δεκτοί με πολλή αγάπη από τον Ιερέα, τις κυρίες και τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού, οι οποίοι όλοι μαζί παλεύουν και αγωνίζονται ώστε με την χάρη του Θεού, τις πρεσβείες των αγίων Αποστόλων και την βοήθεια των ανθρώπων, να προχωρήσουν στην ανέγερση του επάνω Ιερού Ναού των Αγίων, ο οποίος θα καλύψει πλήρως τις λειτουργικές και πνευματικές ανάγκες των ευσεβών χριστιανών της ενορίας.

gian

gian2

gian3

Εμφανίσεις: 55057
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!