Μεσσηνίας: ''Η επιτυχία σας αυτή, αποτελεί την δικαίωση των κόπων''

messinias

ROMFEA.GR | ''Η επιτυχία σας αυτή, αποτελεί την δικαίωση των κόπων, των μόχθων και των αγωνιών τόσον εσάς των ιδίων των υποψηφίων, όσον και των οικογενειών, και των εκπαιδευτικών σας, τους οποίους επίσης συγχαίρουμε και επαινούμε,'', ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους επιτυγχόντες των πανελληνίων εξετάσεων.

Να αναφερθεί ότι ο Σεβασμιώτατατος κ. Χρυσόστομος δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους υποψηφίους εκείνους οι οποίοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους, τονίζοντας ότι στη ζωή υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν και σε άλλες επιτυχίες.

Ακολουθεί το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους εσάς τους νέους και τις νέες της Μεσσηνίας, οι οποίοι πετύχατε στις εισαγωγικές εξετάσεις και εισαχθήκατε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας.

Η επιτυχία σας αυτή, αποτελεί την δικαίωση των κόπων, των μόχθων και των αγωνιών τόσον εσάς των ιδίων των υποψηφίων, όσον και των οικογενειών, και των εκπαιδευτικών σας, τους οποίους επίσης συγχαίρουμε και επαινούμε.

Εύχομαι ολοκαρδίως, στο νέο ξεκίνημα αυτό της ζωής σας, κατά το οποίο ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες για την επιστημονική σας κατάρτιση αλλά και την ατομική σας πρόοδο, ο Θεός να σας οδηγεί και να σας φωτίζει πάντοτε, να έχετε καλή σταδιοδρομία και μιά επιτυχημένη πορεία.

Ωστόσο συγχαρητήρια αξίζουν και προς τους υποψηφίους, οι οποίοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους κατά την φετεινή χρονιά.

Αξίζουν και γι’ αυτούς οι ίδιες ευχές και η επισήμανση, ότι στη ζωή υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν και σε άλλες επιτυχίες.

Μετά πολλών συγχαρητηρίων και ευχών
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Εμφανίσεις: 42704
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!