Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

15072014466

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη είχε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στην έδρα στης περιφέρειας στην Τρίπολη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ένταξη της ανέγερσης Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας στο ΕΣΠΑ της περιφέρειας, η δημιουργία ξενώνα διαμονής συνοδών ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας καθώς και η ανάπτυξη από κοινού κοινωνικής δομής προστασίας των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ο κ. Τατούλης ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ζητώντας του να προχωρήσει στην υλοποίηση όλων των διαδικασιών που απαιτεί η νομοθεσία για την ένταξη των συγκεκριμένων έργων στο ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος τύπου της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Κώστας Ψυχάρης και ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας της Μητροπόλεως Γιώργος Μπουγάς.

15072014464

Εμφανίσεις: 37672
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!