Εορτή λήξης της Β' Κατασκηνωτικής περιόδου στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

katask kor 11

Η γιορτή λήξης της Β΄ περιόδου στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/7. Στην περίοδο αυτή συμμετείχαν 107 κορίτσια του Δημοτικού, υπό την ευθύνη του π. Βασιλείου Αδάμ και της Πρεσβυτέρας του Λαμπρινής.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής τα κορίτσια παρουσίασαν, με ενθουσιασμό και έκδηλη νοσταλγία, στιγμές από την ζωή τους στην κατασκήνωση, δίνοντας «ραντεβού» και πάλι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την γιορτή παρακολούθησαν πολλοί γονείς και ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τους συνεχάρη για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο νεανικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ ευχαρίστησε τα εθελοντικά στελέχη της κατασκήνωσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Ήδη από την Τρίτη 15/7 ξεκίνησε η Γ΄ κατασκηνωτική περίοδος, για τα αγόρια της Στ΄ Δημοτικού και Α΄ και Β΄ Γυμνασίου, υπό την ευθύνη του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος π. Καλλινίκου Γεωργακοπούλου.

katask kor 02

katask kor 04

katask kor 12

Εμφανίσεις: 32795
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!