Εόρτασε η Ιερά Μονή Μαρίτσης στο Σανταμέρι Αχαΐας (ΦΩΤΟ)

patr-2

Με Θρησκευτική λαμπρότητα πανηγύρισε η παλαίφατος και ιστορική Ιερά Μονή Μαρίτσης στο Σανταμέρι Αχαΐας, όπου ευρίσκεται αποτεθησαυρισμένη η θαυματουργός Ιερά Εικών της Αγίας Μαρίνης.

Εις τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και εκήρυξε τον Θείον Λόγον ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από πλειάδα Ιερέων των ομόρων κοινοτήτων.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης ανεφέρθη διδακτικώς και κατηχητικώς εις το κήρυγμα του εις πλείστα ζωτικά θέματα, τα οποία απασχολούν έντονα την σύγχρονον κοινωνίαν, όπως εις το θέμα της Ορθοδόξου κατηχήσεως του λαού μας, εις την ορθήν τήρησιν της παραδόσεως της Εκκλησίας μας, την Κυριακήν Αργίαν, ενώπιον πλήθους προσκυνητών, οι οποίοι συνέρρευσαν από την Δυτική Αχαΐα και την Πάτρα.

Στην Θεία Λειτουργία προέστη και εκήρυξε τον Θείον Λόγον ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Πατρών Αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος, πλαισιούμενος από πλειάδος Ιερέων.

Στο τέλος η αδελφότης μετά της καθηγουμένης Αγνής προσέφεραν εκκλησιαστικό κέρασμα.

patr-1

patr-3

patr-4

patr-6

patr-5

Εμφανίσεις: 49617
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!