Ο Μητροπολίτης Νικαίας κοντά στους νέους (ΦΩΤΟ)

katask-nikai-1

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας στη Στεφάνη Δερβενοχωρίων Βοιωτίας άνοιξε τις πύλες της στα αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου της Γ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξιος, συνεχίζοντας τις τακτικές επισκέψεις του, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουλίου κοντά στους εφήβους κατασκηνωτές για να τους καλωσορίσει και να απευθύνει τις εγκάρδιες πατρικές νουθεσίες του.

Το αρχηγείο, τα στελέχη και τα παιδιά υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον Ποιμενάρχη τους, ο οποίος συμμετείχε στην πρωινή προσευχή, την έπαρση της σημαίας και παρακάθισε στην πρωινή τράπεζα.

Ο Σεβασμιώτατος αφού άκουσε τα γεμάτα παλμό κατασκηνωτικά τραγούδια, στη συνέχεια μοιράστηκε με τους νέους εποικοδομητικές σκέψεις, επιμένοντας στη μεγάλη προσοχή που πρέπει να επιδείξουν, στην επικίνδυνη αυτή περίοδο της εφηβείας που διέρχονται.

Τους προέτρεψε να φυλάξουν ως πολύτιμη παρακαταθήκη τα ιδανικά της πίστεως και της πατρίδος μας, τα οποία θα είναι ισχυρά εφόδια στις ποικίλες δυσκολίες του μέλλοντος, τους κάλεσε να καλλιεργήσουν τη μεγάλη αρετή της αγάπης και τους επέστησε την προσοχή στον κίνδυνο της απελπισίας εξαιτίας των δυσμενών κοινωνικών συνθηκών. Ακολούθως τους μοίρασε δώρα και γλυκίσματα.

Στην Κατασκήνωση φιλοξενούνται κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 1000 παιδιά από τους 7 Δήμους (Νικαίας, Περάματος, Κερατσινίου, Κορυδαλλού, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου ) της Μητροπόλεως Νικαίας, απολαμβάνοντας ημέρες σωματικής και ψυχικής ξεκούρασης, πνευματικής ανάτασης και ψυχαγωγίας.

katask-nikai-2

katask-nikai-3

katask-nikai-4

katask-nikai-5

katask-nikai-6

katask-nikai-7

katask-nikai-9

katask-nikai-11

katask-nikai-13

katask-nikai-14

katask-nikai-15

katask-nikai-16

katask-nikai-17

Εμφανίσεις: 42211
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!