Πρώτη Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

synaksi-12

Για την Romfea.gr | Ευάγγελος Σαμαράς

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης έλαβε χώρα η πρώτη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Κατά την Ιερατική Σύναξη παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Θεσσαλιώτιδος κ. Κύριλλος, καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αρχικά τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου στην οποία έλαβαν μέρος ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου και ο Αρχιμανδρίτης π. Αχίλλιος Σιώκας.

Ο νέος Ιεράρχης είχε τη δυνατότητα να συναντήσει από κοντά το σύνολο των κληρικών και να συνομιλήσει μαζί τους.

Ο Ποιμενάρχης κ. Τιμόθεος εστίασε την προσοχή των εφημερίων στην τέλεση των ιερών ακολουθιών από πλευράς τους, στον ευπρεπισμό των Ιερών Ναών, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει πατρικές συμβουλές προς τους ιερείς για την καλύτερη τέλεση των ιερατικών τους καθηκόντων, απαντώντας παράλληλα και σε λειτουργικές τους απορίες.

synaksi-1

synaksi-2

synaksi-3

synaksi-4

synaksi-5

synaksi-6

synaksi-7

synaksi-8

synaksi-9

synaksi-10

synaksi-11

Εμφανίσεις: 55249
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!