O Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στην Ιερά Μονή Πετρίλου

timotheos-3

Tην πρώτη του επίσκεψη στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, κατά το εσπέρας της 7ης Αυγούστου 2014 όπου και χοροστάτησε στην ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος της Ιερά Μονής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Θεόκλητος μετά της αδελφότητας.

Στην Ιερά Μονή είχαν καταφθάσει για την υποδοχή, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βραγιανών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Λεόντιος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Αναστάσιο Τσικριτσάκη.

Ακόμη παρευρέθηκαν, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πετρίλου, Πρωτοπρεσβύτερος Ηλίας Νακόπουλος και όλοι οι Ιερείς της αρχιερατικής περιφέρειας Πετρίλου, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος κατευθύνθηκε στον προαύλιο χώρο της Μονής όπου συνομίλησε με τους προσκυνητές, οι οποίοι είχαν κατακλύσει όλους τους χώρους για να μπορέσουν να δουν τον Νέο τους ποιμενάρχη, ο οποίος με την απλότητά του, κέρδισε τις καρδιές όλων. Τέλος, ευλόγησε την Τράπεζα που παρατέθηκε προς τιμήν του.

timotheos-1

timotheos-2

timotheos-4

Εμφανίσεις: 95682
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!