Παιδιά τραγουδούν στον Μητροπολίτη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

nikaias-5

Με υποδειγματικό τρόπο λειτούργησαν και φέτος οι Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Νικαίας στη Στεφάνη Δερβενοχωρίων Βοιωτίας.

Από τον Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο και το επιτελείο του, κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια και αγώνας, για να εξασφαλισθεί μία άνετη και ποιοτική διαμονή και διατροφή, μέσα στις άριστες, σύγχρονες και ανακαινισμένες εκ βάθρων εγκαταστάσεις.

Τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, οι χώροι των αθλοπαιδιών, τα σπιτάκια, οι λουτήρες, η τραπεζαρία, τα συντριβάνια, τα γραφικά δρομάκια, η πισίνα, όλοι οι χώροι φιλόξενοι, για τα παιδιά και τους νέους των τεσσάρων κατασκηνωτικών περιόδων, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Τίποτα πλέον δεν θυμίζει την αποκαρδιωτική εικόνα της κατεστραμμένης ολοσχερώς από την πυρκαγιά Κατασκήνωσης του 2007.

Με πολύ αγώνα, τεράστια έξοδα και κατάθεση ψυχής επετεύχθη το σημερινό αποτέλεσμα˙ το θαύμα όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι κατασκηνωτές.

Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειπε να επισκέπτεται και να καλωσορίζει τους κατασκηνωτές και τις κατασκηνώτριες όλων των περιόδων με τις συχνές επισκέψεις του, ρωτώντας ο ίδιος αν υπάρχουν ελλείψεις, συνομιλώντας με τα παιδιά, μοιράζοντας δώρα, αλλά κυρίως δίνοντας την ευχή του από τα βάθη της καρδιάς του, για καλή διαμονή και καλή πρόοδο στη ζωή τους, συνιστώντας πάντοτε την προσοχή και την καταφυγή στους ασφαλείς κόλπους της Εκκλησίας.

Διαβεβαίωνε δε πάντοτε, ότι η Εκκλησία θα είναι πάντα βοηθός και συμπαραστάτης τους.

nikaias-1

nikaias-2

nikaias-3

nikaias-4

nikaias-7

nikaias-6

nikaias-8

nikaias-9

nikaias-10

nikaias-11

nikaias-12

Εμφανίσεις: 88743
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!