Στα ορεινά της Αργιθέας ο Μητροπολίτης (ΦΩΤΟ)

thss-5

ΓΙΑ ΤΗΝ ROMFEA.GR | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Στα ορεινά της Αργιθέας βρέθηκε κατά το διήμερο 18 και 19 Αυγούστου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Ήταν η πρώτη του ποιμαντική επίσκεψη από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως νέος Μητροπολίτης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του ήταν ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Αργιθέας.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Ιεροκήρυκας Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Γώγος καθώς και ο Διάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος το απόγευμα της Δευτέρας 18 Αυγούστου χοροστάτησε στον Εσπερινό που εψάλλει στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Μεταμόρφωση.

Ακολούθως τέλεσε τον Παρακλητικό Κανόνα και κατόπιν βρέθηκε στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κατουσίου όπου ξεναγήθηκε.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης 19 Αυγούστου με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας υπό του Σεβασμιωτάτου κ. Τιμοθέου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ανθηρού, ενώ ακολούθως τέλεσε την Ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αργιθέας Λάμπρου Τσιβόλα.

thss-1

thss-2

thss-3

thss-4

thss-6

thss-7

thss-8

Εμφανίσεις: 64187
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!