Στην Παναγία Δεμερλιώτισσα ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος (ΦΩΤΟ)

dermeliotissa-12

ΦΑΡΣΑΛΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Εκατοντάδες ήταν και φέτος οι πιστοί που συνέρρευσαν στο Προσκύνημα της Παναγίας Δεμερλιώτισσας στο Σταυρό Φαρσάλων, προκειμένου να τιμήσουν την Απόδοση της Εορτής της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

Η ιερά πανήγυρη ξεκίνησε το απόγευμα με την τέλεση του Μέγα Αρχιερατικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου,παρόντος και του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλοχίου Παπανδρέου.

Κατά τον Εσπερινό έλαβαν μέρος: ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κατσαντωνόπουλος (Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών), ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, καθώς και ο Αρχιμανδρίτης π. Τίτος Ζήσης.

Για το νόημα της μεγάλης εορτής μίλησε κατάλληλα ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, τον οποίο προσφώνησε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος.

Ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Δεμερλιώτισσας, παρουσία και του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Φαρσάλων, ενώ στον περίβολο του Προσκυνήματος τελέστηκε η Αρτοκλασία και η απόλυση.

dermeliotissa-1

dermeliotissa-2

dermeliotissa-3

dermeliotissa-4

dermeliotissa-5

dermeliotissa-6

dermeliotissa-7

dermeliotissa-8

dermeliotissa-9

dermeliotissa-10

dermeliotissa-11

dermeliotissa-13

dermeliotissa-14

dermeliotissa-15

dermeliotissa-16

dermeliotissa-17

dermeliotissa-18

Εμφανίσεις: 60135
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!