Ορκωμοσία νέου Δημάρχου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου (ΦΩΤΟ)

or6

Την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννη Συκιώτη και του Δημοτικού Συμβουλίου, τέλεσε σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, στο κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων.

Μετά την τελετή του αγιασμού και την ορκωμοσία ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη το νέο Δήμαρχο και όλους τους νεοεκλεγέντας Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοικήσεως με την Εκκλησία και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο νέος Δήμαρχος, όπως και ο προκάτοχός του κ. Ευάγγελος Τετριμίδας, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό της τοπικής Εκκλησίας και του Ποιμενάρχου της.

Τέλος προσέφερε στον κ. Δήμαρχο μία Καινή Διαθήκη των εκδόσεων της Μητροπόλεως.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Τετριμίδας, ο εκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης κ. Θύμιος Καραΐσκος και άλλοι αυτοδιοικητικοί, ιερείς και κάτοικοι της περιοχής.

or1

or2

or3

or4

or5

or7

or8

or9

or10

Εμφανίσεις: 47948
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!