Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος όρκισε τον νέο Δήμαρχο Λαμιέων (ΦΩΤΟ)

img 7408

Την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Λαμιέων κ. Νικολάου Σταυρογιάννη και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ετέλεσε την Τετάρτη 27 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λαμία παρουσία πολλών επισήμων και πλήθους κόσμου.

Μετά την ορκωμοσία ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο να έχει υγεία και δύναμη για να φέρει εις πέρας τα προγράμματα και τους οραματισμούς του για τον Δήμο Λαμιέων καθώς επίσης και να συνεχισθεί η πολύ καλή συνεργασία που υπήρχε με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα Δημοτικά Συμβούλια των παρελθόντων ετών.

Όπως και στους υπολοίπους Δημάρχους της Φθιώτιδος, που όρκισε τις τελευταίες ημέρες ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Δήμαρχο μία Καινή Διαθήκη, που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολή μας σημειώνοντας ότι όταν ένας άρχοντας υπακούει στον ηθικό Νόμο τότε είναι βέβαιο πως και οι πολίτες θα τον τιμήσουν.

img 7361 0

img 7371 1

img 7375

img 7385

img 7390 0

img 7406

img 7416 0

img 7433

Εμφανίσεις: 35442
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!