Ορκωμοσία Δημάρχου Βισαλτίας από τον Μητροπολίτη Σερρών

bisaltias-2

Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Αυγούστου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος ετέλεσε την προβλεπομένη ακολουθία και εν συνεχεία την ορκωμοσία της νεοεκλεγείσης Δημάρχου του Δήμου Βισαλτίας κ. Αγνής Δουβίτσα, καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, στον κατάμεστο απο κόσμο αύλειο χώρο του Δημαρχείου στην πόλη της Νιγρίτης.

Μετά την ακολουθία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεολόγος συνεχάρη εγκαρδίως την κυρία Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους και ευχήθηκε φώτιση, δύναμη και αποτελεσματικότητα στο έργο που αναλαμβάνουν σε δύσκολες εποχές.

Τους προσεκάλεσε να εργασθούν κατά την νέα πενταετία με ζήλο και διάθεση προσφοράς και δικαιοσύνης για την διακονία του λαού της περιοχής, σε πνεύμα ενότητος, ομοψυχίας και συνεργατικότητος.

Η Δήμαρχος Βισαλτίας ευχαρίστησε θερμώς τον Σεβασμιώτατο και εζήτησε την ευχή και την συμπαράστασή του στην προσπάθεια που αναλαμβάνει μαζί με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πρόοδο και ευημερία της επαρχίας Βισαλτίας.

bisaltias-1

bisaltias-3

Εμφανίσεις: 43389
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!