Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Βόλου από τον Δημητριάδος Ιγνάτιο

ork 2Την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τέλεσε σήμερα το μεσημέρι ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, παρουσία των Βουλευτών Μαγνησίας κ.κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, Μαρίνας Χρυσοβελώνη και Πάρι Μουτσινά, νέων και πρώην Δημάρχων περιοχών της Μαγνησίας, του δ/τού της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, του Αστυνομικού δ/ντού Μαγνησίας, του δ/τού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, του δ/τού του Νοσοκομείου Βόλου και πλήθους κόσμου.

Μετά τον αγιασμό, ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος, απευθυνόμενος στον νέο Δήμαρχο του είπε ότι οι Βολιώτες τον εξέλεξαν πρώτο πολίτη αυτού του Δήμου και ανέθεσαν στον ίδιο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για πέντε χρόνια το μέλλον της πόλεως και του τόπου μας.

«Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πρόσωπό σας και ταυτόχρονα σε όλους σας. Εύχομαι και προσεύχομαι ειλικρινά να σας αξιώσει ο Θεός να σφραγίσετε με την παρουσία σας και σεις και όλοι οι σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου αυτά τα πέντε χρόνια θετικά και άξια στον τόπο μας».

Ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε ότι η Ι.Μ.Δ. θα είναι δίπλα στο Δήμο Βόλου σε κάθε προσπάθεια που θα έχει να κάνει με το έργο της αλληλεγγύης των κατοίκων αυτού του τόπου.

«Θα είμαστε συνεργοί στο καλό, γιατί πιστεύουμε ακλόνητα ότι ακρογωνιαίος λίθος για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάκαμψη, είναι η ενότητα και η συνοχή του λαού μας», ανέφερε και ευχήθηκε υγεία και ο Θεός να ενδυναμώνει τον ίδιο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

ork 1

Εμφανίσεις: 43982
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!