Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

orkomosia-1

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Με την προσήκουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης, 41 δημοτικοί σύμβουλοι και 133 στο σύνολο σύμβουλοι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κιλκίς ορκίστηκαν να εκπληρώσουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους επ’ ωφελεία του τόπου και των δημοτών του Δήμου Κιλκίς ενώπιον πλήθους δημοτών που κατέκλυσαν την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.

Η τελετή ορκωμοσίας έγινε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, με τη συμμετοχή ιερέων της πόλεως του Κιλκίς, ο οποίος ευχήθηκε ευόδωση των προσπαθειών της νέας Δημοτικής Αρχής για την παραγωγή χρήσιμου και αποδοτικού έργου στο Δήμο Κιλκίς.

«Καλείσθε να υπηρετήσετε, να διακονείσετε το λαό, ο οποίος σας ανέδειξε με τη ψήφο και την αγάπη του. Η υπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος έχει βλάψει τον τόπο μας και έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Με συνεργασία και ενότητα μπορούμε να φέρουμε δημιουργικά και χρήσιμα αποτέλεσματα για τον τόπο μας και το λαό» τόνισε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης.

orkomosia-2

orkomosia-3

orkomosia-4

orkomosia-5

orkomosia-6

orkomosia-7

Εμφανίσεις: 43498
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!