Μνημόσυνο Πατριάρχου Ιεροσολύμων κυρού Γερασίμου Πρωτόπαππα (ΦΩΤΟ)

agiannanitis-2

Την Κυριακή 31η Αυγούστου 2014, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Αγίου Ιωάννου Άστρους Κυνουρίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και ο Αρκάς Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος τέλεσαν Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αγιαννίτη μακαριστού Πατριάρχου Ιεροσολύμων κυρού Γερασίμου Πρωτόπαππα.

Πλήθος ενοριτών, του τέως Υπουργού κ. Λυκουρέτζου, του Δημάρχου Β. Κυνουρίας κ. Μαντά του τέως Δημάρχου κ. Δαλιάνη, Περιφερειακών, Δημοτικών και λοιπών Αρχόντων, κατοίκων των γύρω χωριών και του Άστρους Κυνουρίας, παρέστησαν και συμμετείχαν προσευχόμενοι τόσο στην Θεία Λειτουργία, όσο και κατά την ώρα της τελέσεως του Ιερού Μνημοσύνου.

Ακολούθησε τρισάγιο στην πλατεία του χωριού έμπροσθεν της προτομής του μακαριστού Πατριάρχου και εν συνεχεία έγινε ξενάγηση στο χωριό και στην θέση «Κουτρί», τέλος παρατέθηκε προς όλους τους συμμετέχοντας παραδοσιακό γεύμα.

agiannanitis-1

agiannanitis-4

agiannanitis-5

agiannanitis-6

agiannanitis-7

agiannanitis-8

agiannanitis-10

agiannanitis-11

agiannanitis-12

agiannanitis-13

agiannanitis-14

agiannanitis-15

agiannanitis-9

agiannanitis-3

agiannanitis-16

agiannanitis-17

agiannanitis-18

agiannanitis-19

Εμφανίσεις: 30718
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!