Ο Υπουργός Πολιτισμού στην Ι.Μ. Βεροίας (ΦΩΤΟ)

YpPoVeria2014-3

Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου. κ. Λίνα Μενδόνη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, στο επισκοπείο Βεροίας. Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι Βουλευτές της Ν.Δ. Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και κ. Γεωργία Μπατσαρά καθώς επίσης και η διευθύνουσα της 11ης ΕΒΑ κ. Αγγελική Κοτταρίδη.

Κατά την σύντομη παρουσία του στη Μητρόπολη ο κ. Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σεβασμιώτατο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στο τέλος της συνάντησης ο σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Υπουργό τόμους από τις εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και το αναμνηστικό των 20ων επετειακών Παυλείων.

Ακολούθησε επίσκεψη στο εργοτάξιο της Παλαιάς Μητροπόλεως Βεροίας όπου η κ. Κοτταρίδη και ο κ. Γ. Σκιαδαρέσης ξενάγησαν τον Υπουργό και το επιτελείο του μέσα στο ναό και επιθεώρησαν την πρόοδο των εργασιών.

Ο κ. Υπουργός κατά την έξοδό του εξέφρασε τον θαυμασμό του για το συγκεκριμένο έργο και τόνισε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού εκτελεί και άλλα παρόμοια έργα σε όλη την Ελλάδα με τη συνεργασία των τοπικών κοινωνικών ομάδων, όπως είναι και η Εκκλησία.

Ο κ Υπουργός μετά την αναχώρησή του από την Ιερά Μητρόπολη κατευθύνθηκε προς την Βεργίνα για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών και σε άλλα έργα ευθύνης της τοπικής Εφορίας.

YpPoVeria2014-4

YpPoVeria2014-5

YpPoVeria2014-6

YpPoVeria2014-8

YpPoVeria2014-9

YpPoVeria2014-14

YpPoVeria2014-15

Εμφανίσεις: 38863
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!