Πανήγυρις Παρεκκλησίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Σταθμό Λιανοκλαδίου

img 7372 2

Την ανάμνηση του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ εόρτασε η Εκκλησία μας το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

Στην ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος πανηγύρισε το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ της ενορίας Αγίου Βασιλείου στο Σταθμό Λιανοκλαδίου, που βρίσκεται εντός του Πνευματικού Κέντρου.

Στην πανηγυρική θεία Λειτουργία χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, έψαλε δε βυζαντινός χορός υπό τη διεύθυνση του Λαμπαδαρίου του Μητροπολιτικού Ναού και Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας κ. Ανδρέα Ιωακείμ.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ τονίζοντας ότι είναι πολύ τυχερός, ευλογημένος και μακάριος ο άνθρωπος που έχει βοηθό του τον Άγγελο.

Προέτρεψε δε τους πιστούς να μη παρασύρονται από τις ανοησίες του κόσμου αλλά να προσφεύγουν με εμπιστοσύνη, πίστη και ελπίδα στον άγγελό τους.

Τέλος ευχήθηκε η χάρις του Αρχαγγέλου Μιχαήλ να επισκιάζει όλους και να αποτρέπει πάσα απειλή ορατών και αοράτων εχθρών.

img 7352 0

img 7356 0

img 7372 1

Εμφανίσεις: 35344
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!