Πανήγυρις Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Κυνουρίας (ΦΩΤΟ)

mantinias-10

Την Παρασκευή 5η Σεπτεμβρίου 2014, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος από Κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, καλλικέλαδους Ιεροψάλτες και προσκυνητές της Ιεράς Μονής, χοροστάτησε στο Πανηγυρικό Εσπερινό και ομίλησε στην ομήγυρη κάνοντας μνεία στην λαμπρή Ιστορία της Μονής και τον δύσκολο αγώνα που κάνει η Ιερά Μητρόπολη ώστε να περατωθούν οι απαραίτητες εργασίες ανακαινίσεως της Μονής.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας του Εσπερινού ακολούθησε ο Όρθρος και εν συνεχεία τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία, ανήμερα δε της εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, εδώ και πολλά χρόνια εξασφαλίστηκαν οικονομικοί πόροι για την ανακαίνιση και συντήρηση της Μονής, εργασίες οι οποίες επετεύχθησαν ικανοποιητικώς και συνεχίζονται μέχρι σήμερα και αισίως βαίνουν στο τέλος με σκοπό την αποπεράτωση της ανακαινίσεως της Μονής.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη του Επισκόπου μας για την Μονή φαίνεται και από το ότι κάθε έτος είναι παρόν στην τέλεση της πανηγύρεως και στις τόσες άλλες ενέργειες του με σκοπό την διασφάλιση των κτισμάτων και κτημάτων αυτής.

mantinias-1

mantinias-2

mantinias-3

mantinias-4

mantinias-5

mantinias-6

mantinias-7

mantinias-8

mantinias-9

Εμφανίσεις: 38995
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!