Εξέπληξε τους πάντες η παρουσία του Μητροπολίτη

MAKSIMOS SKI2

Εξέπληξε τους πάντες η παρουσία του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου στους Πανευρωπαικούς Αγώνες Θαλασσίου Σκι που διεξάγονται στο κανάλι της Αμφιθέας.

Ο Μητροπολίτης έφτασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι κι αφού είχε ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο Ζαγόρι.

Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε τους κριτές και συνομίλησε μαζί τους στα αγγλικά ενώ στη συνέχεια χαιρέτισε δεκάδες από τους θεατές που βρίσκονταν στις εξέδρες.

«Χαιρόμαστε που είμαστε σε ένα χώρο, χώρο των υδάτινων σπορ. Είναι μία διοργάνωση που βοηθάει στην προβολή της πόλης και των καλλονών της.

Ευχόμαστε να φύγουν ευχαριστημένοι οι δεκάδες ξένοι επισκέπτες, ώστε να είναι καλοί πρεσβευτές της πόλης και του τουρισμού», ανέφερε στις δηλώσεις και εξήρε τη σχέση εκκλησίας κι αθλητισμού.

«Η εκκλησία κι από πνευματικής κι από πρακτικής άποψης υποστηρίζει τον αθλητισμό γιατί και η πνευματική ζωή είναι ένα πνευματικό άθλημα και μας ενδιαφέρει να αθλούνται οι άνθρωποι και πνευματικά και σωματικά. Ισχύει αυτό που έλεγαν οι παλαιοί, νους υγιής εν σώματι υγιή αλλά και το αντίθετο, ότι δηλαδή για να είναι το σώμα υγιές πρέπει και το πνεύμα να έχει υγεία. Αυτά τα δύο μπορούν να συμπορεύονται», κατέληξε.

MAKSIMOS SKI1

MAKSIMOS SKI3

MAKSIMOS SKI4

MAKSIMOS SKI6

Εμφανίσεις: 51219
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!