Πρώην και νυν Θεσσαλιώτιδος εγκαινίασαν νέο σχολείο (ΦΩΤΟ)

egkainia-kard-2

Του Βαγγέλη Σαμαρά | Romfea.gr

Ένα νέο σχολικό κτίριο – στολίδι για την πόλη της Καρδίτσας εγκαινίασε σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος κ. Κυρίλλου, καθώς και του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλοχίου Παπανδρέου. Πρόκειται για το ιστορικό 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας το κτίριο του οποίου ολοκληρώθηκε πρόσφατα και πλέον φιλοξενεί τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Τιμόθεος αφού πρώτα απεύθυνε τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά, δεν παρέλειψε να προτρέψει τους μαθητές να μην τους λείπει το χαμόγελο από τη ζωή συνάμα δε να έχουν και την πίστη τους στο Θεό για να αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα.

Στα εγκαίνια του νέου διδακτηρίου έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος, ο δήμαρχος Καρδίτσης Φώτης Αλεξάκος, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Θωμάς Καρανίκας.

egkainia-kard-1

egkainia-kard-3

egkainia-kard-4

egkainia-kard-5

egkainia-kard-6

Εμφανίσεις: 56216
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!