Κιλκισίου Εμμανουήλ: ''Τα παιδιά φωτίζουν όλους μας'' (ΦΩΤΟ)

agiasmos 7

Για τη Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Την μαθητιώσα νεολαία της πόλεως του Κιλκίς ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Ι. Μητροπόλεώς Κιλκίς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα τέλεσε την Ιερή Ακολουθία του Αγιασμού στα 1ο, 3ο, 6ο, και 7ο Δημοτικά Σχολεία, στο 3ο Νηπιαγωγείο καθώς και στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Ενιαίο Λύκειο Κιλκίς, παρουσία της εκπαιδευτικής κοινότητας, των Προϊσταμένων της Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Εμμανουήλ νουθέτησε τους μαθητές, να παρακολουθούν με ζήλο και επιμέλεια τα μαθήματα τους και να αξιοποιήσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, τονίζοντας ότι αποτελούν ότι πιο αγνό και καθαρό διαθέτει η πατρίδα μας.

«Εσείς είστε το φως του κόσμου και μπορείτε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα» είπε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε τόσο στους μαθητές όσο και στους δασκάλους και καθηγητές και τους γονείς των παιδιών καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και διάθεση για αγώνα και προσπάθεια.

agiasmos 1

agiasmos 2

agiasmos 3

agiasmos 4

agiasmos 5

agiasmos 6

Εμφανίσεις: 32931
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!