Κερκύρας: ''Η Εκκλησία προσφέρει παιδεία στη νεολαία'' (ΦΩΤΟ)

nipia-2

Αγιασμό στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ» της τοπικής Εκκλησίας τέλεσε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Με την παρουσία πολλών γονέων και με την χαρά έκδηλη στο πρόσωπό του ο κ. Νεκτάριος τόνισε ότι η Εκκλησία προσφέρει παιδεία από την παιδική ηλικία στη νεολαία, ώστε να κρατηθεί ζωντανή η πίστη.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός, που μέσα από την ποιότητα εργασίας του προσωπικού, αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των παιδιών και την εμπιστοσύνη των γονέων, δεν αποσκοπεί στην φύλαξη απλώς των παιδιών, αλλά έχει ως στόχο του να δώσει παιδεία και νουθεσία Κυρίου στα μικρά παιδιά, σε μία εποχή αλλοτρίωσης και απομάκρυνσης των ανθρώπων από τις αξίες της παράδοσής μας.

Προηγουμένως ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος τέλεσε τον Αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Γαστουρίου, όπου μοίρασε σχολικά είδη και ευλογίες στους μαθητές, από τους οποίους έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

nipia-1

nipia-3

nipia-4

nipia-5

nipia-6

Εμφανίσεις: 30994
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!