Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου (ΦΩΤΟ)

diakonos-11

Στον πανηγυρίζοντα, επί τη υψώσει του Τιμίου Σταυρού, Ιερό Ενοριακό Ναό Σωτήρος Χριστού Διδυμοτείχου χειροτονήθηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό την 14η Σεπτεμβρίου ε.έ., Διάκονος ο μοναχός Παντελεήμων (κατά κόσμον Γεώργιος) Χαρτοφύλαξ, απόφοιτος της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών.

Της χειροτονίας του νέου Διακόνου προηγήθηκε η κουρά του στην Ιερά Μονή Γενεσίου Θεοτόκου Δαδιάς, το εσπἐρας της 12ης Σεπτεμβρίου ε.έ.

Τη Θεία Λειτουργία και τη χειροτονία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρ. Πατσουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Σούλα Μπουργιάζη και Δεσπ. Γκουρλωμένου, οι γονείς και οι αδελφές του νεοχειροτονηθέντος και πολυπληθές εκκλησίασμα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος συνέχαρη τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ.Νικόδημο Σκλέπα και το Εκκλησιαστικο Συμβούλιο για την φιλότιμη προσπάθειά τους για την αναβάθμιση της ενορίας.

diakonos-1

diakonos-2

diakonos-3

diakonos-4

diakonos-5

diakonos-6

diakonos-7

diakonos-8

diakonos-9

diakonos-10

diakonos-12

diakonos-13

diakonos-14

diakonos-15

diakonos-16

diakonos-17

Εμφανίσεις: 52881
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!