Αγιασμό στο Σπίτι Αγάπης τέλεσε ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος

spiti-agapis-5

ΚΑΡΔΙΤΣΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Πρόκειται για ένα ζεστό χώρο αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο όπου ο τελευταίος μπορεί να βρει σε καθημερινή βάση ένα πιάτο φαγητό και ένα ζεστό χαμόγελο.

Ο λόγος αφορά το Σπίτι Αγάπης Αγναντερού της Ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Εκεί βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος όπου τέλεσε τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά.

Παρών στην τελετή και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Θεσσαλιώτιδος κ. Κύριλλος, όπως και ο ιερέας της ενορίας π. Βασίλειος Χαντζής.

Ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος αφού πρώτα ευχαρίστησε τις κυρίες που βοηθούν σε καθημερινή βάση για την παρασκευή του φαγητού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσφορά της Εκκλησίας προς τον ανήμπορο συνάνθρωπο.

Σημειωτέον ότι σε καθημερινή βάση στο Σπίτι Αγάπης Αγναντερού σιτίζονται 21 συνάνθρωποί μας από το Αγναντερό αλλά και από τα γύρω χωριά.

spiti-agapis-1

spiti-agapis-2

spiti-agapis-3

spiti-agapis-5

spiti-agapis-6

spiti-agapis-8

spiti-agapis-7

Εμφανίσεις: 35600
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!