Πρωταθλητής στις μικτές πολεμικές τέχνες στον Μητροπολίτη Καστορίας

0003-w800-h600

Ο συμπολίτης μας αθλητής του «Μακεδονικού» Μάρκος Τσάγκας, ο οποίος έλαβε μέρος και διακρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μικτών πολεμικών τεχνών που έγινε στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο για να λάβει την ευλογία του Επισκόπου αλλά και να ζητήσει τις ευχές τις τοπικής Εκκλησίας για να τον συνοδεύουν στους αγώνες του, συνοδευόμενος από τους δασκάλους του Σταύρο Πρώιο και Κώστα Σμάλη.

Ο Μάρκος Τσάγκας αγωνίστηκε πρώτη φορά επαγγελματικά και κατάφερε με νοκ-άουτ στον δεύτερο γύρο να νικήσει τον αντίπαλό του και να κατακτήσει τη χρυσή ζώνη του MCP 72 κιλών στο mixed fight.

Ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων του τόνισε πως δεν τιμάς μόνο τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, αλλά τιμάς ιδιαίτερα την πόλη μας.

Η πόλη μας έχει έναν πανάρχαιο πολιτισμό, έναν ένδοξο πολιτισμό ο οποίος συνεχίζει μέχρι σήμερα και τον βλέπουμε και στα πρόσωπα αυτών που αγωνίζονται.

Έτσι, ανάμεσα σ΄αυτούς που κάνουν γνωστή την πόλη μας, είσαι κι εσύ. Γι΄ αυτό, λοιπόν, να δεχτείς και τα θερμά συγχαρητήρια και εκ μέρους μου και εκ μέρους του κλήρου και όλων εκείνων των ανθρώπων οι οποίοι πραγματικά σε εκτιμούν και σε αγαπούν.

Εγώ θέλω να συγχαρώ και τον δάσκαλό σου και ιδιαίτερα τον προπονητή του συλλόγου «Μακεδονικός» Σταύρο Πρώϊο με τον οποίο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και γείτονες πάρα πολλά χρόνια και δεν σου αποκρύπτω ότι δέχτηκα πάρα πολλές φορές την αγάπη του και την ολοκάρδια συμπαράστασή του.

Τέλος, ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, πρόσφερε στον πρωταθλητή ένα αντίγραφο της εικόνας του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Μηνά.

0001-w800-h600

0002-w800-h600

0004-w800-h600

Εμφανίσεις: 34136
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!