Προσφορά αιμάτος από τις 7 τράπεζες της Ι.Μ. Νικαίας

nikaia-1

Με τη φροντίδα και προτροπή του Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου λειτουργούν 7 Τράπεζες Αίματος στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας με σκοπό την ανακούφιση των ασθενών και των συγγενών τους, οι οποίοι πολύ συχνά βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να αναζητούν απεγνωσμένα και επειγόντως μία φιάλη αίματος που θα χαρίσει ζωή.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στις Ενοριακές Τράπεζες Αίματος είναι αρκετά ικανοποιητική και τα μηνύματα που λαμβάνονται ενθαρρυντικά.

Η φιλανθρωπική αυτή δραστηριότητα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών, οι οποίοι σπεύδουν να ενημερωθούν και τελικά να προσφέρουν αίμα, χαρίζοντας έτσι ζωή σε γνωστούς ή αγνώστους συνανθρώπους τους, στους οποίους θα διατεθούν όταν υπάρξει ανάγκη.

Καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια από τον Σεβασμιώτατο και τους υπευθύνους της Μητροπόλεως και των Ενοριών, για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ενοριτών για το μεγάλο αυτό θέμα της προσφοράς αίματος, που είναι ζωτικής σημασίας.

Να πείσουν για το μοναδικό αυτό αίσθημα συμπαράστασης και την ικανοποίηση που θα αισθανθούν οι δότες ότι βοήθησαν στη σωτηρία μιας ανθρώπινης ζωής.

nikaia-2

nikaia-3

nikaia-4

nikaia-5

nikaia-6

nikaia-7

nikaia-8

Εμφανίσεις: 30076
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!