Η Μύκονος εόρτασε τον Άγιο Νεομάρτυρα Μανουήλ (ΦΩΤΟ)

DSCN2088

Την ιερά μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Μανουήλ του Κρητός, ο οποίος έζησε και δημιούργησε οικογένεια στη Μύκονο και αναχωρών εξ αυτής εμαρτύρησε επί του πλοίου στο οποίο επιβιβάσθηκε, τίμησε σήμερα η Μύκονος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς, με την τέλεση Θείας Λειτουργίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β' , συμπαραστατουμένου από τον ιερό Κλήρο της νήσου, παρουσία των Αντιδημάρχων Μυκόνου, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Επάρχου Μυκόνου, του Διοικητού της 6ης ΜΣΕΠ, της πολιτευτού Κυκλάδων της ΝΔ και πλήθους Μυκονίων πιστών.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' αναφέρθηκε στην κλήση των Μαθητών από τον Κύριο και τόνισε ότι η ίδια κλήση απευθύνεται προς τον κάθε άνθρωπο, που καλείται να απαντήσει καταφατικά σ` αυτήν και να γίνει μαθητής και απόστολος του Κυρίου, όπως ακριβώς ο άγιος Μανουήλ, ο οποίος δέχθηκε την κλήση του Κυρίου, παρ` ότι ήταν κλήση μαρτυρίου, και ευχήθηκε σε όλους καλό χειμώνα.

DSCN2043

DSCN2048

DSCN2053

DSCN2059

DSCN2063

DSCN2069

DSCN2071

DSCN2075

DSCN2077

DSCN2080

Εμφανίσεις: 39987
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!