Ετήσιο Συνέδριο Νεότητος στην Ι.Μ. Πειραιώς

neothta2014

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κατηχητών από τις ενορίες της Ι.Μ. Πειραιώς το Ετήσιο Συνέδριο Νεότητος στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων "Πειραϊκό Χωρίο" στην Παιανία Αττικής.

Τις εργασίες του συνεδρίου κόσμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ ο οποίος υπήρξε και κύριος ομιλητής του Συνεδρίου με θέμα εισηγήσεως "Ο προσωπικός Αγιασμός των διακονούντων στο έργο της Κατηχήσεως".

Εισηγητής στο συνέδριο υπήρξε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με θέμα εισηγήσεως "Ο ανθρώπινος βίος ως ευχαριστία". Συντονιστής στην Ημερίδα υπήρξε ο Αρχιμ. της Μητροπόλεως π. Μεθόδιος Κρητικός.

Στις εργασίες του συνεδρίου που ξεκίνησε από το απόγευμα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου 2014 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 έλαβαν μέρος πολλοί κατηχητές από όλες τις ενορίες της Μητροπόλεως.

Το Σάββατο υπήρξαν παράλληλες συνεδρίες σε ομάδες ανά βαθμίδα κατήχησης ενώ την Κυριακή το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις δύο κεντρικές ομιλίες, την παράδοση των διορισμών των κατηχητών στους ιερείς νεότητας των ενοριών και πλούσιο γεύμα που το Γραφείο Νεότητας παρέθεσε σε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Εμφανίσεις: 29087
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!