Μεγάλη συναυλία στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου

sidirokastro-3Η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου με πρωτοβουλία των νέων που συμμετέχουν και δραστηριοποιούνται στις Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες της Μητροπόλεως οργάνωσαν μεγάλη συναυλία την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.) αποτελούμενη από 60 όργανα και 60 χορωδούς παρουσίασε ένα τέλειο πρόγραμμα με τη Διεύθυνση του Μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή με όμορφα κλασσικά αλλά και Ελληνικά και ξένα λαικά τραγούδια που ξεσήκωσαν κυριολεκτικά το ακροατήριο.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι πάνω από τα αναμενόμενα. Χίλια και πλέον άτομα κυρίως νέοι στην ηλικία συμμετείχαν στην εκδήλωση η οποία είχε κοινωνικό σκοπό.

Τα παιδία μας με την βοήθεια του Σεβασμιωτάτου έθεσαν τις βάσεις ανανεώσεως του Πνευματικού μας Κέντρου και ριζικής ανακαινίσεώς του, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό για τους νέους της περιοχής εν όψει της νέας πνευματικής περιόδου που αρχίζει τον Οκτώβριο.

sidirokastro-2

sidirokastro-4

Εμφανίσεις: 55874
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!