Κιλκισίου Εμμανουήλ: "Η αλήθεια της αγάπης" (ΦΩΤΟ)

kilkis-8

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην ιστορική έδρα του Δήμου Κιλκίς, τη Ν. Σάντα, ιερούργησε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, με τη συμμετοχή του εφημερίου π. Χρήστου Κοσνακίδη, των Διακόνων και πλήθους ευσεβών πιστών καθώς και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Στο θείο λόγο του ο Ποιμενάρχης του ακριτικού Κιλκίς τόνισε ότι οφείλουμε να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την παράδοση που παραλάβαμε από τους προγόνους μας, όπως οι κάτοικοι της Ν. Σάντας που προήλθαν από την μαρτυρική Σάντα του Πόντου και να ζούμε με αληθινή αγάπη όπως την δίξαξε ο Κύριος και λυτρωτής Ιησούς Χριστός. "Βλέπετε παντού στον κόσμο για αγάπη και ειρήνη.

Και μένουμε στα λόγια όταν γινόμαστε μάρτυρες σφαγών και πολέμων. Η αγάπη στα λόγια δεν μετράει αλλά πρέπει να περάσουμε στην πράξη την οποία δίδαξε και άφησε πολύτιμη παρακαταθήξη σε εμάς ο Σταυρωθείς και Αναστάς Ιησούς Χριστός" είπε μεταξύ των άλλων.

Ακουλούθως μοίρασε τα αντίδωρα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των αρχών που συμμετείχαν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

kilkis-1

kilkis-2

kilkis-3

kilkis-4

kilkis-5

kilkis-6

kilkis-7

Εμφανίσεις: 66866
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!