Αγιασμός κατηχητικών συνάξεων στον Άγιο Αθανάσιο (ΦΩΤΟ)

agiasmos-synakseon-1

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Οκτωβρίου τον αγιασμό των κατηχητικών συνάξεων του Ιερου Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αγίου Αθανασίου στο πλαίσιο της έναρξης των κατηχητικών κατά την Κυριακή του Σπορέως.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους εφημέριους του ιερού ναού, τους κατηχητές και τις κατηχήτριες, τους κατηχουμένους και των τριών βαθμίδων του κατηχητικού (Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο), την Σχολή Γονέων και τις δραστηριότητες του Πολυάνειου Μουσικού Εργαστηρίου Αγίου Αθανασίου και ευχήθηκε ο πανάγαθος και δωρεοδότης Θεός να χαρίζει δύναμη στη νέα πνευματική αρχή.

Μετά την τέλεση του αγιασμού η χορωδία του Πολυάνειου Μουσικού Εργαστηρίου παρουσίασε εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια ενώ στη συνέχεια ο Μητροπολίτης απένειμε πτυχία και διπλώματα του τμήματος Βυζαντινής Μουσικής σε 8 μαθητές του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

agiasmos-synakseon-2

agiasmos-synakseon-3

agiasmos-synakseon-4

agiasmos-synakseon-5

agiasmos-synakseon-6

agiasmos-synakseon-7

agiasmos-synakseon-8

Εμφανίσεις: 47558
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!