Ξεκίνησε η νέα περίοδος πνευματικού έργου της Ι.Μ. Μαντινείας (ΦΩΤΟ)

mad-15

Είναι γνωστόν ότι κατά το παλαιό έθος στην Ιερά Μητρόπολη, τον μήνα Οκτώβριο και ειδικά την Κυριακή του Σπορέως αρχίζει η νέα περίοδος του πνευματικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ξεκινούν τα Απογευματινά Κηρύγματα, τα Κατηχητικά μαθήματα, οι Ενοριακές Ομάδες μελέτης της Αγίας Γραφής, καθώς και τα μαθήματα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής, η εκμάθησης Η/Υ και η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της Μητροπόλεως κ.λ.π. για τον καταρτισμό και την πνευματική καλλιέργεια του Λαού, και των Νέων μας.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα Κυριακή του Σπορέως, 12η Οκτωβρίου 2014 και ώρα 5.30 απογευματινή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός και Αγιασμός, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, πλαισιωμένου εκ πολλών Ιερέων, του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως πατρός Θεοκλήτου Ντούλια και του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιουστίνου Τσαγγούρη, οι οποίοι θα αναλάβουν το έργο του Θείου Κηρύγματος κάθε Κυριακή απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, παρουσία διδασκόντων - Κατηχητών και Κατηχητριών, διδασκομένων - κατηχητοπαίδων στα Κατηχητικά Σχολεία όλων των βαθμίδων, πλήθους κόσμου, ενοριτών και αγαπόντων το κατηχητικό έργο της αγίας μας Εκκλησίας, κηρύσσοντας έτσι την έναρξη του ως άνω πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς Μαντινείας και Κυνουρίας, επιζητώντας την ευλογία και των φωτισμό από τον Πανάγαθο Θεό και τους Αγίους Τρείς Ιεράρχας, πατέρας και προστάτας των γραμμάτων.

mad-1

mad-2

mad-3

mad-4

mad-5

mad-6

mad-7

mad-8

mad-9

mad-10

mad-11

mad-13

mad-14

mad-16

mad-17

mad-18

Εμφανίσεις: 55455
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!