Πολυαρχιερατικός Εσπερινός ονομαστηρίων Μητροπολίτη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

onom-messi-1

Λαμπρός πολυαρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε απόψε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Καλαμάτας, για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος, συγχοροστατούντων των Αρχιερέων Σύρου Δωροθέου, Βρεσθένης Θεοκλήτου, Κηφισίας Κυρίλλου, Κορίνθου Διονυσίου, Μαρωνείας Παντελεήμονος, Καρθαγένης Αλεξίου, Καβάσων Εμμανουήλ και Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.

Στο σύντομο κήρυγμά του, ο εορτάζων Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, τόνισε ότι η παρουσία όλων σήμερα, σε καιρούς κρίσης ηθών και αξιών, αποδεικνύει την ενότητα που διέπει την εκκλησία.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τους Αρχιερείς και τους ιερείς για την παρουσία τους, τους άρχοντες του τόπου με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο, καθώς και το πολυπληθές εκκλησίασμα για την παρουσία και τις ευχές του.

Φωτογραφίες: Γιώργος Τσερεφός

onom-messi-2

onom-messi-3

onom-messi-4

onom-messi-5

onom-messi-6

onom-messi-7

onom-messi-8

onom-messi-9

onom-messi-10

onom-messi-11

onom-messi-12

onom-messi-13

onom-messi-14

onom-messi-15

onom-messi-16

onom-messi-17

onom-messi-18

onom-messi-19

Εμφανίσεις: 55507
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!