Ετοιμάζεται το 80ο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος

pney1

Το ανεγειρόμενο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, το οποίο ευρίσκεται πλησίον του Μητροπολιτικού Μεγάρου, επισκέφθηκε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών.

Τον Σεβασμιώτατο ξενάγησε στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεώς μας Πρωτοπρ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης.

Το Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας αποτελεί το ογδοηκοστό (80) κατά σειρά Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας, από την ημέρα της Ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικόλαου στη Φθιώτιδα, θα στεγάσει δε όλες τις ποιμαντικές δραστηριότητες της Ενορίας, θα αποτελεί εργαλείο κυρίως για τη νεολαία και τις οικογένειες, θα στεγάσει το Κέντρο Αγάπης, θα γίνονται τα Κατηχητικά Σχολεία, η μελέτη της Αγίας Γραφής, ομιλίες και άλλες πνευ­μα­τι­κές δραστηριότητες της ενορίας και θα προσφέρεται σε όλες τις ανά­γκες των αν­θρώπων.

pney

Εμφανίσεις: 29926
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!