Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

kilkis-9

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Η μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, εορτάσθηκε με δέουσα λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εις την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και της Επισήμου Δοξολογίας για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Κατά τον επίσημο εορτασμό παρέστησαν ο διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ο Πόντος κ. Χιονής με αντιπροσωπεία αξιωματικών, ο Βουλευτής του Νομού κ. Παραστατίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Σισμανίδης, ο Περ. Σύμβουλος κ. Θωμαίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σάνδρος, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς κ. Τσογγίδης, η πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κιλκίς κα. Τσοπούλου και εκπρόσωποι φορέων καθώς και ευσεβείς πιστοί.

Μετά την δοξολογία τελέστηκε τρισάγιο και πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τις τοπικές αρχές στο μνημείο μπροστά από το Δημαρχείο Κιλκίς.

kilkis-1

kilkis-2

kilkis-3

kilkis-4

kilkis-5

kilkis-6

kilkis-7

kilkis-8

kilkis-10

kilkis-11

kilkis-12

Εμφανίσεις: 37279
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!