Στο Εκκλησιαστικό Οικοτροφείο ο Νεαπόλεως Βαρνάβας

neapoleos-5

Το Εκκλησιαστικό Οικοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Παλαιόκαστρο επισκέφτηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Αρχικά ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό, ο οποίος τελέστηκε στον ιστορικό Ναό του Αγίου Αθανασίου ,ενώ στο ψαλτήρι χορός από παιδιά του Οικοτροφείου έμελπε κατανυκτικά τα μεγαλεία του Θεού .

Μετά τον Εσπερινό, ακολούθησε δείπνο στην Τραπεζαρία του Οικοτροφείου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Σεβασμιώτατος άκουσε με πατρικό ενδιαφέρον τα θέματα που απασχολούσαν τους οικοτρόφους και έδωσε τις δέουσες συμβουλές.

Είναι άξιο προσοχής ότι τα περισσότερα παιδιά προέρχονται από διάφορες χώρες, όπως τη Ρωσία , τη Ρουμανία , την Κροατία, τη Σερβία ενώ κάποια από αυτά –τα λιγότερα –έχουν Ελληνική καταγωγή.

Στο οικοτροφείο φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 14 παιδιά , τα οποία παρακολουθούν τα μαθήματα του Εκκλησιαστικού Λυκείου της Μητροπόλεως και απολαμβάνουν τη ζεστασιά οικογενείας στον όμορφο και φροντισμένο χώρο του Εκκλησιαστικού Οικοτροφείου.

neapoleos-1

neapoleos-2

neapoleos-3

neapoleos-4

Εμφανίσεις: 29546
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!