Εμβολιασμός 57 ανασφάλιστων παιδιών στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ι.Μ. Νεαπόλεως

emboliasmos-15

Στο Κοινωνικό Ιατρείο «Υγεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός 57 ανασφάλιστων παιδιών σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Αποστολή –Άνθρωπος».

Εθελοντές παιδίατροι και νοσηλευτές πλαισίωσαν το έργο του εμβολιασμού με πολλή αγάπη και γνήσιο ενδιαφέρον.

Το ίδιο απόγευμα μαθητές από το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης με το διευθυντή κ. Τζούμα Ιωάννη επισκέφτηκαν τις κοινωνικές δομές της Μητρόπολης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπόνησης προγράμματος «Αγωγής Υγείας» με τίτλο «Κοινωνικές Δράσεις Εθελοντισμού με τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως».

Οι μαθητές και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί έμειναν εντυπωσιασμένοι από το εύρος και την ποιότητα του συντελούμενου φιλανθρωπικού έργου.

Μετά το Κοινωνικό Ιατρείο «Υγεία», το Συμβουλευτικό Σταθμό, το Κοινωνικό παντοπωλείο «η Αγάπη» και την Τράπεζα Ρουχισμού «ο Χιτών», η ομάδα των μαθητών ξεναγήθηκε στις άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Συσσιτίου της Ενορίας του Αγ. Νικολάου Ξηροκρήνης.

Το Συσσίτιο, το οποίο προσφέρει καθημερινά 150-180 μερίδες φαγητού , τον τελευταίο καιρό έχει αναλάβει τη διακονία να εξασφαλίζει το μεσημεριανό φαγητό για τα άπορα παιδιά των 2 Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων της περιοχής Ξηροκρήνης.

emboliasmos-1

emboliasmos-2

emboliasmos-3

emboliasmos-5

emboliasmos-6

emboliasmos-7

emboliasmos-8

emboliasmos-10

emboliasmos-12

emboliasmos-13

emboliasmos-14

emboliasmos-16

emboliasmos-17

emboliasmos-18

emboliasmos-19

emboliasmos-20

Εμφανίσεις: 21745
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!