Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα (ΦΩΤΟ)

glyfada-7

Γλυφάδα | Βαγγέλης Καρπαθάκης

Με κάθε ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου η Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα.

Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού και Διευθυντή του ιδιαιτέρου Γραφείου του Μητροπολίτη π. Νικόλαο Καββαδία και πλειάδα Κληρικών.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Νικόλαος Κατσαφαρόπουλος Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος οδού Αχαρνών και Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άγιο Νικόλαο ως Επίσκοπο των Αρετών και ανέπτυξε τον Βίο του.

Να αναφερθεί ότι στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι Βουλευτές κ. Δημήτριος Γρηγοριάδης, κ. Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Παπανικολάου και ο τέως Δήμαρχος Στυλιανός Λανδράκης.

Να αναφερθεί ότι την Θεία Λειτουργία μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr σε συνεργασία με το διαδυκτιακό κανάλι intv.gr.

glyfada-1

glyfada-2

glyfada-3

glyfada-4

glyfada-5

glyfada-6

glyfada-8

glyfada-9

glyfada-10

glyfada-11

glyfada-12

glyfada-13

glyfada-14

glyfada-15

glyfada-16

glyfada-17

glyfada-18

glyfada-19

glyfada-20

glyfada-21

glyfada-22

glyfada-23

glyfada-24

glyfada-25

Εμφανίσεις: 54760
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!